Ekte fjellmøbler!

Sirdal Håndlaft lager og leverer unike tremøbler, eller ”fjellmøbler” om du vil. Dette er solide og robuste, men samtidig elegante, håndverksprodukter som kan følge din hytte også i de neste generasjoner.

Du kan få nøyaktig den krakken, stolen, benken eller bordet du vil, i den størrelsen du ønsker. Sirdal Håndlaft kan også lage større møbler som spisebord hvis det er av interesse. Ta kontakt og fortell oss hva du ønsker av både inne- og utemøbler.

Vi bruker for det meste håndverktøy, og er opptatt av tradisjonelle teknikker når vi lager møbler. Lafteøksen er et uvurderlig redskap også i denne arbeidsprosessen. Disse fjellmøblene forener dermed håndverkstradisjoner og norsk natur på en enestående fin måte.

Fjellmøblene lages av materialer som blir til overs etter at de store, grove tømmerstokkene er kappet. Altså utelukkende av treverk fra Agder-fylkene. Det er god ressursutnyttelse, og mer kortreiste utemøbler får du ikke!

Å finne rett emne er likevel ikke gjort i en håndvending. Alt trevirke oppfører seg forskjellig. Arbeidet der vi går fra ubehandlet materiale til ferdig møbel vil aldri være helt lik. Resultatet er at hver krakk, benk, stol eller bord får et unikt særpreg.